Подробности

Биорезонанс

Цена: 100 лв.

Терапевт: Адреана Стоянова

Контакт: 0897777012

Диагностично-терапевтичен 3D биорезонансен скенер /Метатрон/

Апаратът обединява диагностичните възможности на компютърната томография, ядрено-магнитния резонанс и ултразвуковото изследване. Всеки един от тях поотделно открива само оформения вече процес или заболяване, докато Метатрон скенерът анализира състоянието на отделния орган до ниво клетка и ДНК и позволява ранна диагностика и прогноза за развитие на евентуално заболяване от 3 до 5 години преди появата на първите оплаквания. За кратко време с апарата се извършва експресен, безболезнен и неинвазивен преглед на целия организъм, без отрицателни за здравето въздействия. Апаратурата приема излъчените от мозъка биоимпулси, прави сравнителен анализ със заложената в програмата информация за 120 000 енергоинформационни шаблона и регистрира спектрално сходство на познаваемост със заболяване до 98 % в изследвания орган. Диагностика: заболявания – текущо състояние и прогноза за развитие, откриване на остър или хроничен процес, стадий на болестта и време на възникване, откриване на вероятната първопричина, откриване на паразити, вируси, бактерии, гъбички, наследствена предразположеност, алергени, биохимически показатели Тестване на медикаменти, препарати, храна, добавки, терапевтични масла и избор на най-ефективно средство.

  • Мета-терапия
  • Литотерапия
  • Фитотерапия
  • Изготвяне на препарати: т.нар «нозоди» – зареждане на вода или друг носител
  • Аллопатия
  • Хомеопатия
  • Препоръчвана храна

Продължителност на приемите:Максимално количество записвани пациенти за 1 ден- 5 човека ( диагностиката продължава средно по 1 час и половина)- 90 мин., за онко болни- 2 часа, множествена склероза- 2 часа, когато пациента няма проблеми- 1 час- 1, 15 ч. за един човек

Изискване към пациента: 2 часа преди прегледа да не са яли и да са пили само вода!

Какво е натуропатията?

Натуропатията е направление на алтернативната медицина, която се базира на природосъобразния начин на живот, съчетан с лечение единствено с натурални, природни продукти. Позната още като природолечение, тази област на грижата за човека добива все повече почитатели и последователи. Специалистите, занимаващи се с натуропатия, се стремят да намерят причината за болестта чрез познание и разбиране на тялото, ума и духа на човека. За целта се използват различни терапии и техники – промяна в поведението и храненето, билколечение, хомеопатия и акупунктура. Има две области на фокус в природолечението – единият е в подкрепа на собствените лечебни способности на организма , а другият се основава на възможностите на хората да направят необходимите промени, за да имат по-добър начин на живот и оттам по-добър здравен статус. Наченките на натуропатията се крият в древността, когато във всяко село е имало знахар, който е лекувал хората с билки и съвети, а понякога и със заклинания. В близките векове природолечителите са изповядвали философия, основана на водолечение, използване на слънце, светлина, въздух, вода и билки. Днес натуропатите са лицензирани доставчици на здравни услуги в много държави. Те предлагат голямо разнообразие от природни терапии, включително и хомеопатия, витаминни и минерални добавки, традиционна китайска медицина, техники за релаксация, както и билкови средства за защита. Специалистът- натуропат трябва да направи задълбочен анализ за диетата на пациента, начина му на живот, признаци на стрес или вредни въздействия на околната среда, преди да пристъпи към назначаване на подходящ оздравителен режим. Това става с попълване на тестове от боледуващия, както и с лабораторни изследвания, за да се обмислят всички фактори, довели до конкретно заболяване. Натуропатията има за цел да лекува целия човек като съвкупност от тяло, емоционално и психическо разположение, както и емоционално и духовно състояние.

 

Оставете Коментар

error: Content is protected !!