TAPOUT

Tapout – програмата се основава на комбинация от кардио и силови упражнения, съчетани с удари от различни бойни спортове. Този тип тренировки забързва метаболизма и наистина променя тялото. Може би най-голямото предимство е, че се развиват всички мускулни групи, без да се дава превес на някоя от тях. Тренировките са почти изцяло със собствена тежест. Само при някои упражнения се ползват ластици за допълнително съпротивление. Програмата е подходяща както за хора, свикнали да тренират, така и за такива, които отдавна не са правили никакви упражнения. И двата типа хора ще постигнат много по-бързи резултати, отколкото с друг тип спорт, стига да са готови да преминат границите на това, което смятат, че те са способни.

Tози тип тренировка e перфектна, защото комбинацията от упражнения и интензитета на работа дават повече сила, по-добър баланс, много по-добре развит център на тялото (т.нар. core или core strength) и повече издръжливост – все качества, които със сигурност ще ви бъдат от полза. Предизвикайте себе си и елате на тренировка TAPOUT в „Чакра“!

Георгиос e спортист от дете. Занимавал се е с футбол, плуване, водна топка, баскетбол, кик- бокс. За някои от тях дори е награден със златен медал. Възпитаник на Националната Спортна Академия „Васил Левски” в специалност „треньор по културизъм и фитнес“, днес този усмихнат инструктор ще се погрижи за вашата красива форма в “Chakra” с часовете по Бодипъмп. Можете да вярвате, че професионализмът му ще ви помогне да изваете своята перфектна линия, така че опитайте поне веднъж негова тренировка. Именно културизмът и фитнесът се оказват най- голямата любов на Жоро. Зад гърба му са доста републикански, международни и световни състезания, участия като каскадьор в чуждестранн филмови продукции и реклами. Да води групови занимания, тренировки на открито, да мотивира, да готви здравословно, да пътешества и планинарства са част от хобитата на този вдъхновител, който определено ще ви остави без дъх.