Енергийно лечение

Цена: 80 лв.; продължителност: от 45 минути до 90 минути.

Терапевт: Десислава Атанасова

Контакт: 0897777012

При ЕНЕРГИЙНОТО ЛЕЧЕНИЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЦЕЛОСТТА лечителят е проводник между пациента и Божествената енергия, която възстановява енергийната система на човека и така се постига изцеление на различни нива ( физическо, психологическо, ментално, емоционално, кармично).

Когато дойдете за лечение не е нужно да споделяте с лечителя симптомите си. Споделянето на симптомите няма да повлияе на лечебния процес. Лечението е безконтактно, по време на сеанса вие не се събличате, а лечителят не ви докосва въобще. Лягате и се отпускате. Лечението облекчава симптоми, болести, недъзи и други очевидни нарушения във функциите на организма. Възстановява духовната цялост на индивида. В същността си лечението е свързано с освобождаване или премахване на блокажа или дисхармонията, която ни разделя от съвършенството на Вселената. Лечението е свързано с реконструиране на ДНК на ново ниво, настройва пациента на честотите на променените вибрации на планетата.

Независимо от какви здравословни проблеми страдате може да опитате тази енергия. Ще бъдат възстановени загубени нишки от вашата ДНК- спирала. Излекуването на тялото и душата се явяват като страничен ефект от енергийното въздействие.

Препоръчително е да се направят поне 3 сеанса, макар че понякога и с един се постигат прекрасни резултати.

Препоръки: Препоръчваме по време на сеанса да сте облечени с удобни просторни дрехи от естествена материя.

 

Оставете Коментар